02 CAMEL & DENIM

Télen, ahogy a napok is szürkébbé válnak, úgy váltunk mi is a sötétebb színekre. A fekete szövetkabát elengedhetetlen ruhadarab a nőknél és legtöbben ezt is választják a hideg ellen, ahogyan én is. Belátom, a világos színű darabokkal több baj van, sokkal jobban kell rájuk vigyázni, tisztítóba hordani, illetve a szövet helyett inkább a műszőrmét választjuk ebben az esetben.

Itthon valamiért idén télen a camel színt a high-street üzletek nem igazán preferáltak, illetve a cukorka színek is csak az új tavaszi kollekciókban bukkannak fel, holott a Topshopban gyakorlatilag csak a világos színek domináltak a kabátok terén egész télen.

Beszerezni sosem késő, nagyon jól kombinálható, illetve itthon kifejezetten feltűnőnek mondható, kevesen vállalnak be világos árnyalatú színeket a mínuszokban. Farmerrel kombinálva tökéletes a hétköznapokra. Nekem kifejezetten a lightosabb, pasztelesebb színű nadrágokkal tetszik, de egy szürkés, indigókék darabbal is viselhető.

Válasszuk az oversize fazont, de figyeljünk oda, hogy ha alacsonyak vagyunk, akkor semmiképpen ne érjen térd alá a kabát, mert akkor inkább nevetséges, zsákszerű lesz a hatás. Íme, egy kis inspiráció!

 

INSTAGRAM: acsigenoemi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s