05 SARAH JESSICA PARKER ELSŐ CIPŐKOLLEKCIÓJA

Idén, február 28-án debütál Sarah Jessica Parker első (és a darabokból ítélve, remélhetőleg utolsó) cipőkollekciója, amit a Nordstormban exkluzív keretek között fognak értékesíteni. Már a divatvilág krémje egy jó ideje várta, hogy végre napvilágot lássanak az első képek a kollekcióról és nemrég ez a pillanat be is következett. A Szex és New York-ban a cipőmániás, több száz darab párral büszkélkedő Carrie gyönyörűbbnél gyönyörűbb és drágábbnál drágább magassarkúkban szerepelt, így nem csoda, hogy mindenki ezekhez hasonló szenzációs és lélegzetelállító cipőkre számított.

Sarah Jessica Parker a Manolo Blahnik igazgatójával, George Malkemus-sal közreműködött a tervezés során, így számomra még inkább érthetetlen, hogy miért hasonlít a darabok 80%-a egy kezdő salsa táncos cipőjére. Az árak is irreálisak: 195 dollártól kezdődik, ami átszámítva, majdnem 45 000 forint és egészen 110 000 forintig találunk magunknak egy Sarah Jessica Parker által tervezett lábbelit. Totális csalódás!

Nektek hogy tetszenek a darabok?

INSTAGRAM: acsigenoemi

Advertisements

2 thoughts on “05 SARAH JESSICA PARKER ELSŐ CIPŐKOLLEKCIÓJA

  1. engem nem ért csalódás, hiszen nem Carrey tervezte a cipőket, hanem SJP, a szinész nem azonos az alakitott karakterrel. Ezek a cipők által bepillantást nyerhetünk Sarah igazi személyiségébe.

    • Wuhúú első kommentelő!:) Köszönöm, hogy leírtad a véleményedet! Nyilván nem azonos a karakter és a színész, ezzel én is tisztában vagyok, de nem hiába SJP-t kérték fel a tervezésre, mert több, mint egy évtizeden át alakította Carrie-t, akinek a védjegyévé vált a cipő és én ezért vártam sokkal nagyobb durranást, ahogyan sokan mások is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s