07 OUT OF THE BLUE

A londoni divathét február 18-án lezárult és most a divatvilág színe-java Milánóba repült, hogy megtekintsék Emilio Pucci vagy éppen John Richmond őszi kollekcióját. A divatbemutatók mellett én mindig a street style fotókra voltam kíváncsi, amiből annyi készül egy nap, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni. Ezek a legjobb inspirációs források a szezonra, de igazából egy szimpla péntek estére is jó ötleteket lehet találni.

A képeket nézegetve szembetűnt valami: a kék szín az új fekete. Miroslava Duma-tól elkezdve Coco Rocha-ig nagyon sokan belecsempészték ezt a színt az öltözékükben, akár kabát, akár egy lezser ing formájában. A dolog nagyon is működőkepés, amit néhány kép formájában most be is mutatnék nektek.

Miroslava Duma az orosz Anna Dello Russo és Anna Wintour egyben: bérelt helye van a front row-ban, nem csak kifinomult ízléséről, de üzleti tudásáról is elhíresült. Talán az egyik legemlékezetesebb outfit ez volt, amiben a Burberry bemutatón jelent meg. A pasztell-kék, a fehér és az ezüst fantasztikus párost alkot, érdemes kipróbálni!

Miért ne halmozhatnánk ugyanazt a színt egy outfiten belül? A matchy-matchy-t különböző anyagok párosításánál alkalmazzuk: csipke, gyapjú,selyem, pamut…

Az irodai dolgozók körében közkedvelt kék színű ing, amit nem csak unalmasan egy blézerrel vagy ceruzaszoknyával lehet viselni, hanem egy pliszírozott midi szoknyával és bőrkabáttal. Yumm!

Ha a kék színű ingünket kicsit feldobnánk, akkor mindenképpen egy military-stílusú kabáttal vagy parkával keverjük. Ha bátrabbak és bevállalósabbak vagyunk, akkor jöhet mellé az ocelotminta is.

Személy szerint én imádok a szüleim szekrényében turkálni, mert mindig találok valami vintage darabot, ami aztán végleg nálam marad. Felesleges egy vagyont kiadni egy oversize ingre, elég ha csak apukánk vagy a barátunk ingét kérjük kölcsön, amit vagy önmagában vagy egy pulcsival viseljünk.

INSTAGRAM: acsigenoemi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s