09 HIGH STREET MUST-HAVES

Magyarországon egyértelműen az Inditex Group márkái viszik a prímet az H&M mellett. A többi high-street üzlet kínálatából én csak csemegézni szoktam, főleg leárazáskor, mivel teljes áron a legtöbb terméknek az ára irreális a minőségéhez képest. Sokszor a kivitelezés sem üti meg a szintet, ami az aktuális időszak irányvonalait lefedné, amit a fentebb említett csoport márkái általában próbálnak szem előtt tartani.

Szeretjük, mert a kínálat hetente változik, ezért könnyű mindig valami újat találni. Szeretjük, mert a legnagyobb divatházak termékeinek a lebutított változatait elérhető áron megvásárolhatjuk. És szeretjük, mert a magyar piacon nem igazán van másik high-street versenytársa, ahonnan vásárolni tudnánk.

Kiválasztottam a Zara-ból, a Bershka-ból, a Stradivarius-ból, a Pull&Bear-ből és a Massimo Dutti-ból egy-egy darabot, ami elengedhetetlen a tavaszi ruhatárunkból.

ZARA

zara2380301040_1_1_1

A mules. Nem fordítanám le, mert feleslegesnek érzem, de a Vogue-tól a Harper’s Bazaar-on át az ELLE-ig, mindenki a mules cipőkről beszél. Így nem is annyira meglepő, hogy itthon is beszerezhető lesz szerencsére, így nem kell online rendelnünk vagy a nyálunkat csorgatva vágyakozni egyre a képernyőn keresztül. Must-have és pont!

BERSHKA 

bershka1777260712_2_1_3bershka1777260712_1_1_3

Különleges, mert organza és neoprén kombinációja. Könnyen párosítható, a legegyszerűbb basic farmerrel is tökéletes, esetleg egy sportcipővel vagy éppen egy neoprén szoknyával. A virágos minta tavasszal újra és újra fénykorát éli, ezért gyanítom, hogy jövőre is a gardróbunk egyik kulcsdarabja lesz.

STRADIVARIUS

stradiszoknyastradiszoknya2

Denim, denim, denim. A skater szoknya a jelenlegi kedvencem, nagyon szépen eltakarja a télen combra és fenékre felcsúszott feleslegeket. A farmer szintén egy örökzöld darab, ezért nem lőhetünk mellé.

PULL&BEAR

pullandbear5920312702_2_1_2

A John Lennon-t idéző szemüvegek kevés embernek állnak jól, de aki felveheti, anélkül, hogy idiótának néznék, mindenképpen egy ilyet válasszon egy pilóta típusú helyett, mert sokkal különlegesebb!

MASSIMO DUTTI

massimo6402922460_1_1_6

Egy középkategóriás lakás havi bérleti díja ennek a kabátnak az ára, amit kicsit túlzásnak találok. Sajnos a Massimo Dutti nem az olcsóságáról híres, itt a darabok sokkal egyszerűbbek, inkább sportosabbak, ahogy ezt a kabát is mutatja.

Nektek melyik a kedvencetek?

INSTAGRAM: acsigenoemi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s