10 1ST OUTFIT: PANEL

Wohoo! Íme, az első outfit postom a blogon. A hétvégén elhagytam a fővárost és hazamentem a családi fészekbe pihenni. Elég kevés ruhát hoztam magammal, ezért nem igazán volt választási lehetőségem, hogy mit vegyek fel, mert spontán ötletként jött a fotózás.

Helyszínnek a közeli lakótelepet választottuk, ahol a tíz emeletes betontömbök színes falai kiváló célt szolgáltak a fotózás során. A potom 1995 Forintért beszerzett angóra sálam az utóbbi időben nagyon is a szívemhez nőtt, egyetlen hátránya, hogy iszonyatosan szöszöl, ezért a fekete kabátjaimat folyton nedves ruhával kell tisztítanom (amit a szösztelenítő henger sem távolított el, szóval ezt javasolnám homemade megoldásnak mindenkinek). Egy minőségibb sál feldobja bármelyik kabátot, amíg tart a leárazás, addig érdemes beszerezni egyet!

Ez az outfit inkább sportosabb lett, főleg a pulóver miatt, de próbáltam ellensúlyozni a neoprén szoknyámmal, ami eddig a legjobb ‘ápol és eltakar’ megoldásnak bizonyult a tél során. A Michael Kors táskámat gyakran fogjátok látni outfit postokban, mert egy örök darab és tényleg mindenhez illik. Imádom, amióta megvan, csak ez volt nálam, tényleg képtelen vagyok tőle megválni.

A képekért hatalmas köszönet jár Kecskeméti Márknak (KM photo), akit a Facebook-on is megtaláltok itt!

SONY DSC

DSC04188

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

DSC04268

Kabát: Primark
Cipő, sál: Zara
Pulóver: Pull&Bear
Szoknya: Bershka
Táska: Michael Kors
Szemüveg: Prada
 
INSTAGRAM: acsigenoemi
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s