14 COACHELLA 2014 – MEN’S STYLE

Coachella idén is lezajlott, ahonnan kiválóan lehet stílustippeket gyűjteni nemcsak a nyári fesztiválszezonra, de a belvárosban töltött rohangálós napokra is. Valamiért idén a nők öltözéke annyira nem hozott lázba, sokkal inkább a férfiaké. Mondanom sem kell, elég sokáig kellett keresgélnem az interneten, hogy ezt a néhány képet összeszedjem, a tesztoszterontól duzzadó férfiak helyett a bohém, kiegészítőkkel halmozott gyengébbik nem volt a fókuszban.

A hipszterek, drogok és az alkohol olvasztótégelyében, Coachellán idén a basic darabok domináltak (kivéve Jared Leto-nál és Austin Butler-nél) a férfiak körében, amiket inkább kiegészítőkkel színesítettek. Pharrell Williams hoodie-mintás sál kombója iszonyatosan egyszerű, mégis így kevésbé sportos az összhatás (természetesen az ikonikus kalapja is közrejátszik). Just say no to crop tops, viszont Kid Cudi cut-off rövidnadrágja annál inkább megfontolandó.

Neki köszönhetjük a man-bun-t és most a hawaii mintás inget újragondolva, egy sokkal modernebb és szexisebb módon hozza vissza a divatba, de lehet, hogy csak rajta szépül meg az amúgy abszolút visszataszítónak tartott ruhadarab. Nem, ez most nem azt jelenti, hogy a férfiak nyugodt szívvel elővehetik a szekrény mélyén jól eldugott, 2005 előtt megvásárolt darabot, mert ha egy Oscar-díjas színész tudja viselni, akkor ők is. A high-street üzletek nem is hezitáltak, a Topman.com-on már beszerezhető a hawaii mintás ingek ízléses változata, de továbbra is átgondolandó ez a viselet.

A dobogó tetejét Austin Butler is elfoglalhatja, a mintás hippi nadrágot rögtön a ‘soha az életben’ kategóriába sorolnám, de a mountin hat és a nyakláncok teljesen más összképet festenek a nadrággal vegyítve, nem is beszélve Vanessa Hudgens-ről!

Pharrell Williams

 

Kid Cudi

 

 

Paul Khoury

 

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

 

Noah Becker

Noah Becker

 

ASAP Rocky

ASAP Rocky

 

Austin Butler

Austin Butler

 

Jared Leto

Jared Leto

 

INSTAGRAM: acsigenoemi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s