15 SKIP THE JACKET, WEAR SWEATER

Tavasszal lehet a legjobban kísérletezni az öltözködés terén, amikor egy vastagabb kabátban már melegünk van, de még egy pólóban elindulni reggel kockázatos. A kedvenc alapdarab ilyenkor a bőrdzseki, amit könnyű a szettünkbe illeszteni, gyakorlatilag mindenhez illik. Általában próbálok a kedvenc Zara műbőrdzsekim helyett valami mást találni, pontosan azért, mert a legtöbb embernek a tavasz egyenlő a bőrkabáttal és nem képesek más alternatívát kipróbálni a jó időben.

A vastag téli pulóvereknek még koránt sem a szekrény mélyén a helye! Miroslava Duma szettje totális extázisba hozott, rögtön kutatni kezdtem az interneten, olyan outfit fotók után, amik a tökéletes pulóveres tavaszi look-ot demonstrálják. Az orosz üzletasszony és stílusikon szettje messze a legjobb szerintem, az oversized pulóver egy magas derekú nadrággal iszonyúan sikkes, még egy loafer-rel vagy egy félcipővel is tökéletes.

Szoknyát nem igazán szoktak itthon a nők kötött pulóverrel hordani, pláne nem maxiszoknyával. Egy lazábban kötött darab nagyon jól átereszti a levegőt, ha nappalra sok esetleg, este mindenképpen érdemes még rétegesen öltözni. Miért is ne választanánk pulcsit egy kabát helyett?

 

 

 

 

 

 INSTAGRAM: acsigenoemi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s