19 FESTIVAL STYLE

A fesztiválszezon éppen csak beindult hazánkban, a héten máris kezdetét veszi a következő. A legtöbb nőnek nagy dilemma, hogy miben szórakozzon egészen hajnalig, ami ha koszos, poros lesz, esetleg sikerül leönteni valamivel, akkor nem kap sírásba fulladó hisztirohamot, de az sem utolsó, hogy hajnalban hazafelé sétálva ne vacogjuk végig az utat.

A póló-nadrág kombó túl snassz, ezért is inspirálódunk sokan a külföldi fesztiválozók szettjeiből, ilyenkor itthon is bátran viselhetünk akár egy egész virágkoszorút a fejünkön vagy egy John Lennon inspirálta szemüveget.

 

Összegyűjtöttem néhány szettet, amik remek kiindulópontot adhatnak azoknak, akik szeretnének egy kicsit kitűnni vagy csak feldobni valamivel a már megálmodott outfitet. Egy kalappal és egy hatalmas napszemüveggel szerintem soha nem lehet mellé lőni, a bohém stílus még mindig mainstream, ha fesztiválról van szó. Napközben egy romantikus fehér ruha jól jöhet a tűző napon, amit egy szalmakalap izgalmassá tehet. Poppy Delevingne magas derekú fürdőruháját imádom, ez tökéletes választás lehet azoknak a lányoknak is, akiknek nincs lapos hasuk és könnyen kombinálhatjuk egy military stílusú dzsekivel. Itthon a matchy-matchy stílus a színek párosításában merül ki, pedig sokkal egyedibb és figyelemfelkeltőbb, ha ugyanazt a mintás felsőt választjuk a hozzá passzoló nadrággal, ahogy Jourdan Dunn is tette.

 

 


 INSTAGRAM: acsigenoemi

FACEBOOK: PARDON MY FRENCH

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s